FRUTotal TEAM
Our team is made up of experienced and fully qualified people who bring deep expertise and technical knowledge to the project with years of hands-on experience in the fruit industry.
We combine deep industry knowledge with innovative ideas to create something truly special.
João Santos
IPVC
Ana Vieira
Uni. Minho
Ana Vieira
Uni. Minho
Francisco Siopa
FRUTUS
Carlos Campos
IPVC
EN
PROJECT Nº 18346 - FRUTotal
To develop high-quality and safe fruit preparations (Rocha Pear PDO and Alcobaça Apple PGI), enriched with protein and fiber concentrates obtained from rejected fruit biomass, meeting the demands of a market increasingly sensitive to healthy eating and environmental sustainability issues, while maintaining the typicality and excellence of flavors, aromas, and textures expected in a fruit pulp-based product.
PT
PROJETO Nº 18346 - FRUTotal
Desenvolver preparados de fruta (Pêra Rocha DOP e Maçã de Alcobaça IGP), de elevada qualidade e segurança, enriquecidos com concentrados proteína e fibra obtidas a partir de biomassa de fruta rejeitada, indo ao encontro de um mercado cada vez mais sensível às questões de alimentação saudável e da sustentabilidade ambiental, e mantendo a tipicidade e excelência de sabores, aromas e texturas, expectáveis num produto à base de polpa de fruta.
Código da operação
COMPETE2030 - FEDER - 01464400

