FRUTotal TEAM

Our team is made up of experienced and fully qualified people who bring deep expertise and technical knowledge to the project with years of hands-on experience in the fruit industry.

We combine deep industry knowledge with innovative ideas to create something truly special.

João Santos

IPVC

Ana Vieira

Uni. Minho

Ana Vieira

Uni. Minho

Francisco Siopa

FRUTUS

Carlos Campos

IPVC

EN

PROJECT Nº 18346 - FRUTotal

To develop high-quality and safe fruit preparations (Rocha Pear PDO and Alcobaça Apple PGI), enriched with protein and fiber concentrates obtained from rejected fruit biomass, meeting the demands of a market increasingly sensitive to healthy eating and environmental sustainability issues, while maintaining the typicality and excellence of flavors, aromas, and textures expected in a fruit pulp-based product.


PT

PROJETO Nº 18346 - FRUTotal

Desenvolver preparados de fruta (Pêra Rocha DOP e Maçã de Alcobaça IGP), de elevada qualidade e segurança, enriquecidos com concentrados proteína e fibra obtidas a partir de biomassa de fruta rejeitada, indo ao encontro de um mercado cada vez mais sensível às questões de alimentação saudável e da sustentabilidade ambiental, e mantendo a tipicidade e excelência de sabores, aromas e texturas, expectáveis num produto à base de polpa de fruta.

Código da operação

COMPETE2030 - FEDER - 01464400